Loading…
For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Al treilea stat american care aprobă plăcuțele de înmatriculare digitale

Al treilea stat american care aprobă plăcuțele de înmatriculare digitale

Bootfahren camping angelgeschäfte

Michigan este cel de-al treilea stat american unde a fost autorizată utilizarea plăcuțelor de înmatriculare digitale.

Acestea poartă denumirea de RPlate și au rolul de a ușura procesul de înmatriculare a automobilelor.

Șoferii care le vor folosi vor trebui să achite o taxă lunară.

Bootfahren camping angelgeschäfte Clienții vor plăti pentru folosirea plăcuțelor digitale 19,95 dolari

bootfahren camping angelgeschäfte

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Reviver, compania din spatele „RPlate”, a anunțat că a primit aprobarea legislativă pentru a comercializa plăcuțele digitale în Michigan. Acestea au fost autorizate pentru a fi folosit doar în statele Michigan, Arizona și California. Dar , dacă sunt înregistrate într-unul dintre cele trei state, ele vor fi legale în toate celelalte state, precum și în Mexic și în Canada.

Noile plăcuțe de înmatricuilare digitale sunt disponibile în două versiuni. Ele folosesc aceeași tehnologie pe care se bazează și e-book readerele Kindle, produse de Amazon. Plăcuțele vin cu un kit de instalare care include un procesor și o baterie care are o autonomie de cinci ani.

Dacă se optează pentru o instalare profesională, acumulatorul poate fi conectat la mașină. În plus, aceste plăcuțe folosesc tehnologia GPS pentru găsirea mașinilor în caz că sunt furate, și oferă posibilitatea de a emite semnale de urgență.

Pentru a le putea folosi, clienții vor trebui să achite o taxă lunară în valoare de 19,95 dolari. La aceasta se adaugă opțiunea cu cablu, care costă 24,95 dolari. Spre comparație, în SUA, o plăcuță metalică obișnuită costă doar 5 dolari.

Cei de la Reviver spun că, spre deosebire de o plăcuță convențională, cele digitale oferă o serie de facilități. Spre exemplu, acestea pot transmite anumite mesaje publicitare sau personale deoarece se actualizează automat. De asemenea, dacă nu ești cea mai organizată persoană din lume, noile plăcuțe îți vor transmite dacă expiră prin afișarea unui mesaj specific.

Compania Reviver anunță că se află în discuții cu alte 10 state pentru a legaliza vânzarea noilor sale plăcuțe.

Sursa: Carscoops

Read More

leave your comment


Your email address will not be published.