Loading…
For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Audi a publicat o imagine-teaser cu noul concept electric Activesphere, care prefigurează un crossover sedan

Audi a publicat o imagine-teaser cu noul concept electric Activesphere, care prefigurează un crossover sedan

Producătorul german de automobile Audi a prezentat în ultimul an trei concepte care dezvăluie viziunea sa asupra viitorului electromobilității. Un al patrulea prototip electric urmează să se alăture familiei Sphere la începutul anului viitor. Acesta poartă denumirea de Activesphere,

Noul concept-car a fost dezvăluit de compania din Ingolstadt prin intermediul unei imagini-teaser. Acesta prefigurează un crossover cu alură de sedan și va fi lansat la începutul anului viitor.

Noul Audi Activesphere va debuta la început de 2023

La început de august 2021, Audi dezvăluia conceptul Skysphere, un Grand Tourer electric și autonom. A fost primul prototip cu emisii zero din seria experimentală Sphere.

La scurt timp a fost urmat de sedanul de mari dimensiuni Grandsphere, cel de-al doilea concept din seria germanilor. Ambele vehicule erau echipate cu un sistem avansat de conducere autonomă (nivel 4 din 5).

Cel de-al treilea concept-car din familia Sphere și-a făcut debutul în urmă cu patru luni. Botezat Urbansphere (foto), acesta este rodul colaborării dintre studiourile de design Audi din Ingolstadt și din Beijing. Minivan-ul cu emisii zero este un vehicul gândit pentru mega-orașele viitorului lumii.

Acum a venit timpul pentru ca Audi să anunțe cel de-al patrulea concept. Se numește Activesphere și va fi prezentat la începutul anului 2023. Așa cum se poate observa în singura imagine publicată de germani, este vorba despre un prototip care prefigurează un crossover sedan.

În fotografie se poate observa că prototipul are anvelope de teren, precum și o gardă la sol destul de mare pentru un sedan. Cei de la Audi susțin că Activesphere „va oferi o variabilitate maximă pentru un stil de viață activ, atât pe șosea, cât și în off-road”.

Nu au fost dezvăluite informații referitoare la sistemul de propulsie. Este, însă, de așteptat ca Activesphere să primească mai multe motoare electrice, dar și tracțiune integrală.

Sursa: Audi

Read More

Comments (6)


  1. best canadian pharmacy online ed meds online canada

  2. https://buytadalafil.icu/# tadalafil 5mg best price

  3. prescription drugs buy anti biotics without prescription

  4. minocycline 50mg without a doctor stromectol 3 mg tablet price
    https://pillswithoutprescription.xyz/# prescription drugs without doctor approval

  5. https://buytadalafil.icu/# buy cheap tadalafil online

leave your comment


Your email address will not be published.