Loading…
For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
După Vision EQXX, Mercedes-Benz pregătește un nou concept de performanță denumit Vision AMG

După Vision EQXX, Mercedes-Benz pregătește un nou concept de performanță denumit Vision AMG

Producătorul german de automobile de lux Mercedes-Benz le pregătește fanilor săi o mare surpriză sub forma unui nou concept misterios. Acesta se numește Vision AMG și prefigurează un model electric de performanță. Premiera noului concept-car a fost fixată pentru data de 19 mai.

Vision AMG anunță un model de performanță de serie care va debuta în 2025

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Designer-ul șef al companiei din Stuttgart, Gorden Wagener, a publicat pe pagina personală de Instagram o imagine-teaser cu viitorul concept Vision AMG. Schița de design este însoțită de următorul mesaj: „Dorința de lux de performanță. Pregătește-te pentru conceptul nostru complet electric – Vision AMG”.

Imaginea de față ne arată un supercar care este desenat în stilul conceptului Vision EQXX, lansat la începutul acestui an. Vedem aceeași siluetă foarte aerodinamică, cu o capotă scurtă și un acoperiș lung și foarte înclinat. Acest concept pare, totuși, o idee mai agresiv.

Oficialii Mercedes-Benz nu au dezvăluit nici o informație referitoare la noul vehicul. Este de așteptat ca noul prototip al germanilor să ofere cifre și performanțe similare cu cele ale lui EQXX. Acesta din urmă este propulsat de un singur motor electric de 204 CP și folosește o baterie de 100 kWh, care îi permite să parcurgă peste 1.000 kilometri cu o singură încărcare.

În luna martie, Mercedes-Benz anunța că Vision EQXX este un „vehicul de cercetare, care explorează opțiuni pentru viitoare modele de serie”. De asemenea, constructorul german spunea că multe dintre inovațiile de pe acest concept se vor regăsi în curând și pe viitoarele modele de producție. Același lucru se va întâmpla și în cazul noului Vision AMG.

Noul Mercedes-Benz Vision AMG va fi prezentat pe 19 mai și va anunța un model de serie care va debuta în 2025. Acesta va fi dezvoltat și produs exclusiv de către divizia de performanță AMG și va fi al doilea astfel de model după Mercedes-AMG Project One.

Sursa: Carscoops

Read More

leave your comment


Your email address will not be published.