Loading…
For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Huawei Digital Power a lansat noua generație FusionCharge 40 kW DC Charging Module în cadrul EVS35; Un modul de încărcare fiabil și eficient pentru automobilele electrice

Huawei Digital Power a lansat noua generație FusionCharge 40 kW DC Charging Module în cadrul EVS35; Un modul de încărcare fiabil și eficient pentru automobilele electrice

Dolch katana 9.7

Recent a avut loc cea de-a 35-a ediție a Simpozionului și Expoziției Internaționale pentru Vehicule Electrice (EVS35). Ei bine, în cadrul evenimentului, Huawei Digital Power a lansat noua generație FusionCharge 40 kW DC Charging Module

Este vorba despre un modul de încărcare fiabil, cu zgomot redus și eficiență ridicată care ar putea deveni în viitor nucleul inslațiilor de încărcare a vehiculelor electrice. Astfel, utilizatorii s-ar putea bucura de o experiență de încărcare mai bună, în timp ce operatorii și transportatorii economisesc costurile de exploatare și întreținere a instalației de încărcare. Detalii avem în rândurile de mai jos.

dolch katana 9.7

În cadrul lansării, Huawei Digital Power și-a împărtășit viziunea de integrare a electronicii de putere și a tehnologiilor digitale pentru a oferi utilizatorilor de vehicule electrice o experiență de încărcare mai bună. Totodată, Huawei contribuie la construirea unor rețele de încărcare mai ecologice și mai eficiente, care pot evolua fără probleme către nivelul următor, stimulând o adoptare mai rapidă a vehiculelor electrice.

Caracteristicile noii generații de module de încărcare DC de 40 kW de la Huawei FusionCharge:

  • Performanță: Tehnologiile de înveliș și de izolare asigură o funcționare fiabilă pe termen lung în medii dificile, cu o rată anuală de defecțiune de mai puțin de 0,2%. În plus, produsul suportă O&M inteligent și actualizarea la distanță prin intermediul OTA (over the air), eliminând necesitatea vizitelor la fața locului.
  • Eficiență: Produsul este cu 1% mai eficient decât media din industrie. Dacă o baterie de încărcare de 120 kW este echipată cu modulul de încărcare de la Huawei, se pot economisi aproximativ 1140 kWh de energie electrică în fiecare an.
  • Silențiozitate: Modulul de încărcare de la Huawei este cu 9 dB mai silențios decât media din industrie. Atunci când detectează temperaturi reduse, ventilatorul ajustează automat viteza pentru a reduce zgomotul, ceea ce îl face potrivit pentru zonele sensibile la zgomot.
  • Versatilitate: Clasificat EMC clasa B, modulul poate fi instalat în zone rezidențiale. În același timp, gama sa largă de tensiuni permite încărcarea pentru diferite modele de vehicule.

Peng Jianhua, președintele Huawei Digital Power Intelligent Charging Business, a declarat:

„În campania noastră de reducere a emisiilor din sectorul transporturilor, Huawei Digital Power speră să colaboreze cu partenerii din industrie și să promoveze modernizarea instalațiilor de încărcare. Oferim tehnologii de bază, module de bază și soluții de platformă integrate de sisteme fotovoltaice, de stocare și de încărcare pentru un viitor mai bun și mai verde.”

Huawei oferă un portofoliu complet de soluții de încărcare adaptate la diverse scenarii. În cadrul evenimentului, Huawei a prezentat soluția sa rezidențială all-in-one care combină fotovoltaice, stocare de energie și dispozitive de încărcare.

dolch katana 9.7

Huawei Digital Power dezvoltă tehnologii inovatoare prin integrarea electronicii de putere și a tehnologiilor digitale, folosind biți pentru a gestiona wați. Scopul său este de a realiza sinergia dintre vehicule, instalațiile de încărcare și rețelele electrice.

Read More

leave your comment


Your email address will not be published.