Loading…
For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Mercedes-Benz publică un teaser video cu versiunea de serie a conceptului AMG One înainte de debutul oficial

Mercedes-Benz publică un teaser video cu versiunea de serie a conceptului AMG One înainte de debutul oficial

Fischtankboot

Producătorul german de automobile de lux Mercedes-Benz a anunțat data la care va dezvălui versiunea de serie a conceptului AMG One. Cu această ocazie a publicat ceea ce se vrea a fi, foarte probabil, un ultim teaser înaintea debutului oficial al hypercar-ului ce va oferi peste 1.000 de cai-putere.

Fischtankboot Cât va costa versiunea de serie a lui Mercedes-Benz AMG One?

Fischtankboot

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Conceptul Mercedes-Benz AMG One a fost prezentat în septembrie 2017, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Lansarea versiunii de producție a fost amânată în mai multe rânduri, însă acum este gata de mult-așteptata lansare oficială.

Astfel, germanii au anunțat că succesorul spiritual al lui CLK GTR urmează să-și facă, în sfârșit, debutul. Cu această ocazie, germanii au publicat un teaser video. Acesta ne dezvăluie câteva detalii estetice precum forma aripilor față/spate și linia acoperișului.

Hypercar-ul de serie derivat din prototipul Mercedes-AMG One va avea un sistem de propulsie hibrid, derivat din cel folosit în Formula 1. Ansamblul este alcătuit dintr-un motor turbo de 1,6 litri și patru motoare electrice.

Puterea maximă generată este de 1.014 CP, ceea ce înseamnă că avem de-a face cu cea mai puternică mașină de serie produsă vreodată de Mercedes-Benz. Bestia cu tracțiune integrală ar trebui să accelereze de la 0 la 200 km/h în mai puțin de 6 secunde și să atingă peste 350 km/h. Interesant este faptul că motorul termic va trebui reconstruit o dată la 50.000 de kilometri.

Noul hypercar Mercedes-Benz AMG One va debuta pe 1 iunie. Acesta va fi produs într-o serie limitată la doar 275 de exemplare. În ciuda faptului că un exemplar costă aproximativ 2,53 milioane de euro, toate au fost deja vândute!

Sursa: Motor1

Read More

leave your comment


Your email address will not be published.