Loading…
For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Modelele BMW Seria 1 și Seria 2 Gran Coupe primesc pachetul „Edition ColorVision”

Modelele BMW Seria 1 și Seria 2 Gran Coupe primesc pachetul „Edition ColorVision”

Dark african wood

Producătorul german de automobile de lux BMW anunță lansarea în Europa a pachetului „Edition ColorVision”. Acesta va putea fi comandat pe toate versiunile modelelor Seria 1 și Seria 2 Gran Coupe, începând cu 1 iulie 2022.

Dark african wood Pachetul BMW „Edition ColorVision” va fi disponibil de la 1 iulie

dark african wood dark african wood

Noul pachet este bazat pe linia de echipare M Sport și vine cu o serie de detalii distincte. Clienții vor avea la dispoziție o paletă de culori alcătuită din opt nuanțe din catalogul BMW Individual, între care și Gri Frozen Metallic. Mașinile vor putea fi personalizate și cu 50 de nuanțe din catalogul M. Între acestea se regăsesc Dakar Yekkow, Daytona Violet și Macao Blue.

Din punct de vedere vizual, Seria 1 și Seria 2 Gran Coupe cu pachetul „Edition ColorVision” primesc noi prize de aer la nivelul spoilerului frontal. Din ofertă mai fac parte un set de jante M de 18 inch și embleme BMW M 50 Jahre care amintesc că, în 2022, divizia de performanță împlinește 50 de ani.

La spate, modelele germane dispun de un difuzor finisat în negru. Inginerii BMW au montat pe ambele mașini o nouă suspensie sport M, care micșorează garda la sol cu 10 milimetri.

Modificările aduse de cei de la BMW celor două mașini continuă la interior.  Aici regăsim tapițerie bicoloră din piele Dakota – negru/roșu Magma și negru/alb. De asemenea, există un volan M îmbrăcat în piele, pedalier M din inox și embleme „Edition”. Clienții vor putea opta și pentru pachetul Light. Acesta adaugă iluminare ambientală și covorașe speciale.

Toate versiunile modelelor BMW Seria 1 și Seria 2 Gran Coupe vor putea fi comandate cu pachetul „Edition ColorVision” începând 1 iulie 2022. Prețul nu a fot deocamdată comunicat.

Sursa: BMW

Read More

leave your comment


Your email address will not be published.