Loading…
For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Noul monovolum complet electric Volkswagen ID.Buzz a intrat în producția de serie

Noul monovolum complet electric Volkswagen ID.Buzz a intrat în producția de serie

Fischerbootgeschwindigkeit

Divizia Vehicule Comerciale a producătorului german de automobile Volkswagen a anunțat demararea producției noului model ID.Buzz. Primele exemplare ale monovolumului electric vor fi livrate pe piețele din Europa începând cu toamna anului curent.

Fischerbootgeschwindigkeit Noul Volkswagen ID.Buzz costă de la 56.000 de euro

fischerbootgeschwindigkeit

Constructorul din Wolfsburg a prezentat în cadrul Salonului Auto de la Detroit din 2017 conceptul ID.Buzz. La scurt timp, oficialii germani aveau să anunțe că acesta va avea o versiune de serie.

A urmat apoi o îndelungată campanie de promovare a echivalentului electric al succesorului legendarului Microbus. Mult așteptatul moment s-a produs la începutul lunii martie, atunci când Volkswagen a publicat fotografiile și informațiile oficiale.

Noul VW ID.Buzz a debutat atât în versiune pentru pasageri, cât și într-una cargo pentru marfă. Acum, la trei luni distanță, nemții au anunțat oficial că prima dintre aceste variante ale modelului complet electric a intrat în producția de serie la uzina din Hanovra.

Linia de asamblare din orașul german a fost modernizată, iar cei 4.000 de muncitori au fost special instruiți pentru a putea construi noul ID.Buzz. Producția celeilalte versiuni, ID.Buzz Cargo, a început deja de ceva timp.

Pe parcursul acestui an, Divizia Vehicule Comerciale își propune să producă până la 15.000 de exemplare. Volumul va crește treptat până va ajunge la 130.000 de unități pe an. Pe piața din Germania, noul Volkswagen ID.Buzz în echiparea Pro, cea cu 5 locuri, costă de la aproape 57.000 de euro.

Sursa: Motor1

Read More

leave your comment


Your email address will not be published.