Loading…
For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Skuplje plaćaju virtuelne automobile nego prave

Skuplje plaćaju virtuelne automobile nego prave

Wirbel für Perlenketten

Wirbel für Perlenketten Skuplje plaćaju virtuelne automobile nego prave

Do skoro je statusni simbol bilo imati moćan automobil na kom biste spustili prozore, odvrnuli vašu omiljenu muziku, i provozali nekoliko krugova kroz grad da vas baš svi vide i zapitaju se “Ko je bre ovaj džib…?” Izgleda da to više nije to u ovim modernim vremenima jer, kako prenosi TheNextWeb, nije više do automobila no do NFT-a.

Wirbel für Perlenketten Nissan GT-R

Tokom septembra prošle godine, kompjuterski renderovana fotografija na kojoj se nalazi ljubičasti Nissan GT-R prodata je na aukciji za više od 2,3 miliona dolara. Dakle, zašto biste dali nešto preko 200.000 dolara za najmoćniju verziju ovog automobila pod imenom Nismo kada možete lepo da uzmete NFT za nekoliko miliona i ne brinete o tome da li ćete možda preterati sa gasom i zakucati se u obližnje drvo ili ogradu. Složićete se da ovo apsolutno ima smisla.

Wirbel für Perlenketten Photo2NFTsource.jpg

Wirbel für Perlenketten Eksplodirajući Lamborghini

Lamborghini Huracan, jedan od najlepših automobila ove kompanije može se kupiti za oko dve stotine hiljada dolara. Međutim, šta će vam to kada biste za 250.000 mogli da kupite video (ne šalimo se) na kom se vidi kako ovaj automobil eksplodira. Zašto da odete na Reddit i iskopate isti taj video ako već možete legalno da ga kupite. Stvarno ne izmišljamo ove stvari, verujte nam. A pazite sad ovo, umetnik koji je ovo stvorio rekao je kako je to “protest protiv kriptokulture”. Ali, ako već može da se zaradi…

Wirbel für Perlenketten lamborghinihuracanblownupnft.jpg

Wirbel für Perlenketten DeLorean DMC-12

DeLorean u solidnom stanju možete pronaći za nekih pedesetak hiljada dolara. Ali, hoće li upaliti na zimu, koliko koštaju delovi, možete li da nađete brisače za njega kad se istroše ipak je to raritet, ko još ima vremena i živaca da brine o svemu tome. Nego, ako već želite ovaj automobil u vašoj kolekciji, a ne želite ove silne brige, za njegov NFT treba izdvojiti samo oko 180.000 dolara. Duševni mir nema cenu, zar ne?

Wirbel für Perlenketten delorean3.jpg

Wirbel für Perlenketten “Car Man” logo

Za kraj smo ostavili jednu od najneverovatnijih informacija ikada, a to je da je za jedan logo (koji se nama nešto preterano i ne dopada), a koji kombinuje čoveka i automobil, potrebno izdvojiti neverovatnih 8 i po miliona dolara.

Wirbel für Perlenketten CarMan.jpg

Ukoliko vam je želja da saznate cene još nekih automobilskih NFT predmeta, pogledajte fotografiju ispod, ali pre toga sedite, za svaki slučaj (cene su u funtama).

Wirbel für Perlenketten NFTS

Read More

Comments (1)


 1. порно видео мамочки
  порно категории
  lab porn
  порно онлайн зрелые
  сэкс мамки
  порно
  порномамы

leave your comment


Your email address will not be published.