Loading…
For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
VIDEO: Lamborghini publică primul teaser cu viitorul Huracan Sterrato

VIDEO: Lamborghini publică primul teaser cu viitorul Huracan Sterrato

Riot edge 14.5

Lamborghini Huracan se apropie de sfârșitul ciclului de viață, însă înainte de a fi înlocuit, va mai primi o ultimă variantă. Producătorul italian de automobile a dezvăluit un prim teaser video cu viitorul Huracan Sterrato.

Este vorba despre primul supercar Lambo pregătit special pentru cursele de raliuri. Acesta își arată mușchii în videoclipul oficial publicat de italieni, intitulat „Dincolo de asfalt”.

Riot edge 14.5 Noul Huracan Sterrato va primi motorul V10 de 5,2 litri și 640 CP

riot edge 14.5

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

În urmă cu circa trei ani, Lamborghini își făcea cunoscute intențiile clare de a produce un Huracan „mai aventuros”. Astfel, italienii dezvăluiau conceptul Sterrato, iar la scurt timp în industrie au început să circule primele informații referitoare la o posibilă versiune de serie.

La începutul acestui au apărut primele fotografii-spion cu un prototip al supercar-ului destinat curselor de raliuri surprins în teste. Acum, constructorul din Sant’Agata Bolognese publică un video-teaser cu viitorul Huracan Sterrato.

În fapt, este vorba despre ultima versiune a supercar-ului italian înainte de pensionare. Modelul va fi înlocuit în gamă cu un model propulsat de un sistem plug-in hybrid. Imaginile de față ne dezvăluie viitorul model de raliuri într-o variantă apropiată de cea de serie. Se poate observa faptul că, din punct de vedere estetic, acesta este foarte apropiat de conceptul prezentat în 2019.

Mașina este acoperită cu un camuflaj multicolor. Cu toate acestea se pot distinge spoilerele față/spate reproiectate și luminile suplimentare cu LED montate pe capotă. De asemenea, supercar-ul vine cu jante cu design nou de 20 de inch, prize de aer revizuite și un nou difuzor de aer. Însă, marea noutate o reprezintă garda la sol, care este foarte generoasă comparativ cu Huracan-ul de serie.

Din punct de vedere tehnic, Lamborghini Huracan Sterrato va primi motorul V10 de 5,2 litri aspirat natural. Deși reprezentanții mărcii nu au oferit nici o informație, este de așteptat ca propulsorul să ofere 640 CP, la fel ca versiunile Tecnica și STO. În același timp, fiind vorba despre un model destinat suprafețelor neasfaltate, acesta va dispune de sistem de tracțiune integrală.

Noul Lamborghini Huracan Sterrato va fi lansat în următoarele săptămâni.

Sursa: Lamborghini

Read More

leave your comment


Your email address will not be published.