Loading…
For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
VIDEO: Noul BMW M3 Touring nu și-a făcut încă debutul, dar a bătut recordul pe Nürburgring

VIDEO: Noul BMW M3 Touring nu și-a făcut încă debutul, dar a bătut recordul pe Nürburgring

Producătorul german de automobile de lux BMW va dezvălui primul M3 Touring din istorie pe data de 23 iunie. Germanii continuă campania de teaser și publică un videoclip în care o versiune pre-serie a viitorului break de performanță este testat pe circuitul Nürburgring-Nordschleife.

BMW M3 Touring, nou record de circuit la Nürburgring-Nordschleife

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Constructorul din Munchen se pregătește de una dintre cele mai importante lansări de mașini din ultimii ani. Este vorba despre primul M3 Touring din istoria mărcii bavareze, adică versiunea break a actualului sedan de performanță.

Deși, inițial, germanii lansaseră ca dată de lansare luna august, momentul mult-așteptat se va produce mult mai devreme, și anume pe 23 iunie. Din filmul prezentat reiese faptul că un prototip al viitorului BMW M3 Touring ar fi stabilit un nou record.

Este vorba despre cel mai bun timp înregistrat de un model break de serie pe un tur de circuit la Nürburgring-Nordschleife. Break-ul bavarez ar fi fost cronometrat cu timpul de 7:35,060.

Merită menționat că timpul realizat de M3 Touring a fost superior unor modele ca Honda NSX, BMW M5 Competition sau Lamborghini Gallardo LP 570-4 Superleggera.

Detaliile complete ale viitorului BMW M3 Touring vor fi anunțate în momentul dezvelirii. Totuși, este de așteptat ca modelul să folosească motorul twin-turbo de 3,0 litri, care livrează 510 CP și 650 Nm de cuplu. Tracțiunea integrală va face și ea parte din ofertă.

Cu acest motor, sedanul M3 Competition xDrive realizează sprintul 0-100 km/h) în doar 3,4 secunde. Viteza maximă este de 290 km/h.

Sursa: Carscoops

Read More

leave your comment


Your email address will not be published.